Az ágdarálás a kerti munka során alkalmazott eljárás, amely során ágakat, gallyakat, apróra darálunk.

Ez lehetővé teszi a kerti hulladék újrahasznosítását, például mulcs készítésére vagy komposztálásra. Általában speciális ágdaráló gépek segítségével végzik, amelyek az ágakat apró darabokra zúzzák.

Ágdarálás Az ágdarálógépek hatékonyan kezelik a nagy mennyiségű ágakat, melyek favágások, bokorirtások és területtisztítások során keletkeznek. Ezek a gépek általában 3-5 köbméter/óra teljesítményt biztosítanak, de ez függ a levágott ágak fajtájától. Amennyiben szükséges, gondoskodunk a keletkező zöldhulladék elszállításáról.

Az ágdarálás szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy kertjében a kerti hulladékot, mint például ágakat és gallyakat, szakszerűen és hatékonyan apró darabokra zúzzuk.

Ennek eredményeként kiváló minőségű mulcs vagy komposzt keletkezik, amelyet aztán hasznosíthat a kertjében. Szolgáltatásunk segít a kerti hulladék fenntartható újrahasznosításában, hozzájárulva a környezetbarát kertgondozáshoz.

Az optimális ágdarálás során kulcsfontosságú a megfelelő kupacba rendezés és a szálirányba való pakolás. Ez nemcsak gyorsítja a folyamatot, hanem lehetővé teszi a gép folyamatos működését, minimalizálva a felesleges időt az ágak géphez szállítására vagy azok szétdarabolására. Darálónk akár 15 cm vastag fát is hatékonyan aprítanak össze. Gyakran az ilyen vastag törzseket külön tesszük tüzelőanyagként téli fűtéshez vagy nyári bográcsozáshoz. Az így létrehozott apríték kertünkben környezetbarát módon újrahasznosítható, kiváló minőségű komposztot és talajtakarót biztosítva.

Ipari ágaprítógépünk segítségével elvállaljuk levágott faágak, gallyak és nyesedékek hatékony ágdarálását, ágaprítását 15 cm átmérőig.

Ezt a szolgáltatást minimum 2 fős csapatunk végzi: egy előkészítő és egy gépkezelő. Az ágdarálás és ágaprítás eredményeként keletkezett apríték kiválóan felhasználható talajtakarásra, komposztálásra és akár fűtésre is. A saját kertünkben történő környezetbarát újrahasznosításnak köszönhetően a levágott, lehullott gallyak és ágak értékes faaprítékká válnak. Ne gyújtsuk fel a keletkező fahulladékot! Gondoljunk környezettudatosan, és óvjuk meg Földünket a jövő generációi számára.

Ágdarálás, Ágaprítás – Faaprítás árak: 0-50 m3-es esetekben a díjat a helyszíni szemle alapján állapítjuk meg. Amennyiben a térfogat 50-100 m3 között van, a díj 1.800 Ft + ÁFA/m3 mértékben kerül számításba.

Fix díjas ágdarálás: Sok ügyfél aggódik amiatt, hogy az óradíjas megoldások esetén nem tudják előre, mennyi lesz a végső költség az ágdarálásért. A fix költségű ágdarálás során munkatársaink helyszíni felmérést végeznek a hulladékmennyiségről, majd egy fix összegű ajánlatot tesznek. Így nincs helye kellemetlen meglepetéseknek a végső számlázás során.

Óradíjas ágdarálás: Budapesten és környékén a kiállási díj mindössze 10.000 Ft, és állandó partnereink számára rugalmas díjszabást biztosítunk a második megrendelést követően. Az óradíj 18.000 Ft, ami tartalmazza egy gépkezelő és egy fizikai segédmunkás munkáját. 

Megrendelés Telefonon:
+36303539531

Vagy Kattintson IDE

 

Fűkaszálás

ágdarálás